luahan hari ini

hari ni sa p kilinik kkia bha terus macam dorang marah marah saya pasal baru 9bulan kan anak saya kedua tiba tiba mengandung lagi 😂macam sa mau bawa begaduh pun ada bha tadi doctor dia nasip allah permudahkan juga urusan saya untuk ibu ibu di sini kasih doa saya kuat ah menempuhi nuss nuss doctor doctor yang kadang kasih rusak mood kita ini 🥰🥰 semoga yang blm lagi di berikan rezki tu allah turunkan rezki anak sma kamuu yaa aminnn

1 Balas

Marah sebab concern la sis. Dengar je apa diorang cakap. Semoga yg baik2 saja