gatal kulit

Hari ni hari yg ke 16 sy berpantang, Kaki tangan sy jadi gatal2 sngt, garu smpai keluar kulit.. gatal yg sama ketika sy 3rd trismester hari tu.. dua mggu sblum beranak hilang dah gatal2 tu.. ni jadi balik.. ada tak mommies yg pernah alami seperti sy skrg nih?? Apa perlu buat yee.. ??

1 Balas

Tu sebb hormon sis.sy dulu pun mcm tu. a few month lpas bsalin baru gatal tu hilang.cari ubat kt pharmacy utk hilangkan gatal.tp make sure xde steroid.ataupun jumpa dr utk consult.