Ada geng x??

Hari ni hari kedua di ospital.. terpaksa berkampung selama sebulan.. menunggu 38w utk cezer.. skrg 34w.. warded sbb PP type 3.. hakak terpaksa la redho demi keselamatan ibu dan anak.. huhu

Ada geng x??
39 Balas

semoga semua nya ok sis. tpi maaf nak tanya.. PP tu apa ya. dan knp kna warded sampai sebulan ye

4y ago

terima kasih sis rosni. bru saya thu apa itu pp. semoga ibu² semua dilindungi Allah. aamin...

Uri bawah tutup laluan ke kakak? Sya pun uri bawah tapi doktor ckp x tutup laluan

4y ago

sy pp type1 33week.mnggu dpn repeat scan.br tau result mcm mn.ank pertama,takut plak rsa.

Semoga sis dipermudahkan urusan bersalin ye. Aamiin 🤲🏻💕

Boleh ke kalau kita mintak taknak warded? 🙂

Semoga urusan awk dipermudahkan. Sy pun 34w 😊

5y ago

Ooo...tq sis....

Semoga Allah memudahkan urusan ibu Dan baby.aaminn

5y ago

Aminn.. tima kasih.. 😍

Semoga dipermudah urusan mommy and baby .

Moga dipermudahkan...selamat ibu n baby ☺️

5y ago

Amin.. tima kasih sis 😍

Semoga dipermudahkan segala urusan.Aamiin

5y ago

Aminn.. tima kasih.. 😊

semoge semua dipermudahkan, amin