Pengalaman placenta praevia

Salam. Boleh ke mommies yang ada placenta praevia share pengalaman bersalin, warded semasa berapa minggu dan bersalin masa berapa minggu? Saya ada pp type 2, pakar bagitahu kalau masa 34w masih ada pp, akan warded sampai bersalin dan mungkin akan bersalin baby premature🥹

2 Balas

wsalam .mcm sy dlu pp type 3.. minggu ke 34 sy bersalin .asalnya doc suh warded tuk bedrest...tgk2 kena bersalin awal.alhamdulillah anak sy skrng dh umur 3 tahun..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

2y ago

*tibu=tiub..sorry typo😅🙈✌🏻

saya pun pptype2, skrg dh 23 hari warded smpai bersalin 37w..sis nape kena bersalin awal?

2y ago

Sis warded masa berapa week tu? Saya belum warded dan belum kena bersalin lagi, cuma pakar bagitahu kalau ada bleeding mungkin kena bersalin awal.