pergerakan baby lemah time berpuasa

hari ni hari ke 4 sy puasa..bila puasa perut sy penuh dgn asid yg menyebabkan sy rse mual..perut megeras & pergerakan baby pn slow x seperti biase..sy pn rse lemah & selalu rase pening2..selamat ke x ye klw sy teruskan je puasa ni?

6 Balas

Nurse kata kalau perut mengeras tu tanda baby lapar. Kesian la kat baby sis. Kalau jd apa2 nnt menyesal nnt. Kita mmg boleh tahan, tapi ada nyawa baby yg perlu kita jaga sis.