Kandungan 38 minggu

Hari ni genap 38 minggu, GDM makan ubat. Td chekup doktor chek bukaan jalan dah 2 cm. Doakan saya malam ni ada tanda2 contractions. Kalau x Esok jam 7 pagi kena admit ward untuk induce di SALAM Hospital.

1 Balas

Dh bersalin ke sis? Sy pernah jadi mcm ni. Doc kata 7am kena induce tp 12am sy dh contraction hehehe

11mo ago

Alhamdulillah dah selamat bersalin. Jam 8 induce 10.45 selamat melahirkan tanpa koyakan. Syukur sangat2 betul2 laju baby bg kerjasama.