???

??? hari ni genap 35weeks.. baby mengeras len mcm je ? time baring tu Dia rajin mengeras... & Kalo jalan kt mall xleh lg jln laju²... Tetibe muncul sakit mcm kena tusuk pun ada kt bawah tu ?? tgh bejalan if sakit tu muncul bergetar jgk kepala lutut..kena diam n beku sekejap n tarik nafas pelan²? suami pun cuak tgk kite tahan sakit... Masa awal² 30 31 hingga 33weeks takde pulak rasa sakit tetibe mcm tu... Pastu baby lak bergerak berayun rayun mcm ombak je dlm perut normal ke???? ???? Kalo kick kasar tu ada jgk tp x kerap mcm sebelum 34weeks... Lg lg if malam mcm ni.. berombak2 dlm perut senget ase perut²... ?? & Tulang punggug cpt sakit ..xtau nk kata sakit ke lenguh nk bangun pun seksa haha normal kan??? Hmm maklumlah xde pengalaman... Baby first semuga dipermudahkan..

1 Balas

semua normal. hehe..sbb sy pun cmtu, skrng da 37weeks, lg la kuat mengeras ,sakit kt bwh sbb masuk laluan die da ma sy ckp...hehe..mlm2 sblm tdur layan dulu die punye mengeliat,kick, beralun berombak perut ni ha..jap senget kiri,jap senget kanan,jap timbul bulat kt tengah2...😆

4y ago

Wahh alhamdulillah sis da x lama nmpk gaya hahaha.. semuga selamat semua ye.. terima kasih sis sudi respon 😍🤣