Baby’s gender

Agk2 btul ke ni baby girl?? Kata sonographer tu ni baby girl..Yg si abg dl trus tnjk je pistol nye..

Baby’s gender
21 Balas

Insyallah girl tu, sy dr 1st scan doktor bg tau girl tp cm tak percaya sbb anak sblm ni 2 org lelaki. Sudah nya scan 3 kali dgn doktor yg berlainan mmg kata girl. Klu girl nampak 3 line, klu boy bukak kaki cm tu dh nampak clear pistol nya.

saya minggu lepas g scan doktor cakap baby malu so x tau lagi jantina dia kalau yang abang dia dulu terus tunjuk pistol dia, sampaikan doktor cakap x malu plak tunjuk pistol dia, nanti 36 weeks repeat scan plak

Girl kot. Baru scan jantina smlm. Doc ckp klo susah nk tgk tu kebiasaannya girl. Klo boy terus nampak. Xde sorok². Sy pun mungkin girl. 😀

saya dh wat detail scan kandungan 25 weeks naik line mcm ni jugak,doc confirm girl Hihi. In shaa Allah nanti nk scan lagi next month.

Bestnya bby girl.. saya yg sulung twin boy.. semoga kali ni bby girl pula 😔

3y ago

Amin... in sya Allah da rezeki utk baby girl

kalau google betul la tu tanda girl.. congratulations, semoga semua baik2 saja

Klu tgk scan ni mmg nmpk girl. Cuma nnt double confirm boleh scan lg in few weeks.

3y ago

Tu la... kne sabar lg la ni.. xbrani nk bli bj lg. Kang terover excited bli pink plak.. br 21weeks tu buat skali details scan

Macam baby girl la, doakan saya pun dapat baby girl jugak. Amin.

Doct scan saya mcm ni sis .pun girl dia cakap. Siap remark lagi😅

3y ago

Tahniah.. alhamdulillah kalau girl.. papa nye yg nk baby girl sgt

mcm bunga je. heheh. ..sbb mcm burger 😆