Saiz Perut Baby

Hari ni doc scan utk check up kk, usia kandungan 31 weeks tp saiz ukuran perut baby 28 kcik sket tp yg len normal..tp doc ada ckp jgn risau sbb it's still growing.. Ada sespe yg xperience ni.. Bleh share apa lgkah2..

6 Balas

Sama mcm sy.. Ms scan 32w..DR KK kata kecik.. Leps 2 kena refer pkr o&g smpai 37w. Pkr kata graf baby membesr cuma AC (lilitan pinggng/perut baby) masih kecik. Pkr suruh serh diri pd 38 w sebb ada gdm on diet sm. Sy kena pksa berslin isnin ni 24.5.21.. Mesti kena induce.. Sy minum susu anmum utk tmbh bert bby jg.