hai mommy nak share cerita hari ini

hari ni checkup kena marah dgn misi sbb… -HB DROP -BP DROP -BERAT DROP -TEKANAN DARAH DROP buku sblom ii ni smua tulis hitam elok jaa hari merah ang ang smua🤦🏻‍♀️ next month misi nk smua ada peningkatan kalau sama jgak refer ke pakar sbb ada sakit kpala sama belah kiri shj sakit 😮‍💨 ada apa ii tips atau ubat x?

3 Balas

bykkn rehat..mkan buah2an/kekacang sbg snek... utk hb low tu bleh consume delima...yg trbaik skng pati delima gulsan tu