Saiz Baby kecik dalam kandungan.. Beza 2minggu..

Hari ni buat details scan d hospital n doc sah kan baby kecik dari minggu yg sepatutnya.. Saya dah 22w tapi bila scan baby hnya 19w shaja.. 2 minggu beza.. Skrg mcm down sgt2.. Sedihhh..😣😢 Saya gdm on Insulin n ubat.. Ada tak Ibu2 lain yg mcm saya.. Boleh share kn pengalaman.. Saya perlukan kata semangat.. Terima kasih 😊

1 Balas

Makan minum mcm biasa je.. in shaa allah 3rd trimester dah kejar balik.. jgn risau..