Baby Kurang Gerak

Hari Ni Baby Kurang Gerak... Dr Pukul 9pg-9mlm Ni Xckp 10kli... Lps Pukl 9mlm Ni Bbr Rs Dia Grk, Tupn Slow Xmcm Sll, Skrg Tgh Tggu Suami Balik Kerja, Utk Chekup... Rsu Juga Selalu Bby Aktif, Hrni Lain Sgt Rs... Bdn Saya Pn Dr Pg Rs Cm Xselesa Jew... Usia Kandungan Masuk 37mggu... Ada Tak Alami Benda Yang Sama Macam Saya Rasa???

1 Balas

Sometimes bby slow mvement sbbnya tkde ruangan dh. Saya prnh admit ward sbb bby slw movement. Kalau awk refer hsptl trus, mmg awak kena tahan dorg nk check mvement. Saya hritu 3 hri jgk la duduk sana.

4y ago

Harap tak lama la saya dekat wad, agak rsu jugak belum pernah bby gerak kurang dari 10kli... Xsenang duduk rasanya bila baby xaktif mcm selalu, tp Alhamdulillah jntg bby normal... Harap sekejap jewlah ddk hsptl...