Keguguran

Hari ni 9 Feb 2022 @ 12am... Tiada lg penghuni kecil di rahimku... Cukup hanya 10 minggu je si kecil ni berada di dalam rahimku... Aku redha😢

Keguguran
8 Balas

Takziah , jangan sedih yeee. InsyaAllah ada rezeki awak lpsni. Sy pun pernah gugur 9weeks mungkin janin tak sihat...sbb sy tk mabuk semua....size kandungan pun tak sama dgn usia dia.... selang sebulan Allah hadirkan lg malaikat kecil. Jangan risau mesti ada rezeki awak lepsni.. skrg dah nak masuk 34w . Doakan bby sy sihat ye❤️💐

2y ago

Sy pantang makan je sis seminggu... Sy keep on makan acid follic . Setiap kali nak makan sy niat nak ada baby..

Saya pon baru check up td 14 minggu..dan doktor scan kata baby dah tak ada..no heartbeat..ikut size mcm 12 minggu and tak mbesar dah.. Semoga kita diberikan rezeki lg insyaAllah amin yra..masih bsedih and mcm x pcaye tapi cuba redha.. #firstbaby

2y ago

MCM sy 2 tahun Lps ikut dh 14weeks scan blik bby jd 10weeks 6 days..bby dh x membesar n heart beat bby dh stop..tgu 2 minggu x turun jgk.kna dnc.. alhamdulillah skrg pregnant 7weeks.. semoga kandungan kli ni sihat Smpai melahirkan..sy beroleh fobia dgn keguguran 2 tahun Lps.

takziah awk.... semoga Awk dan suami terus kuat dan selamat berpantang.. insyaAllah nanti ada rezeki lg...

takziah. mudah mudahan Allah gantikan kehilangan dan kesedihan dgn sesuatu yang lebih baik daripada sisi-Nya

2y ago

In Shaa Allah amin🤲🏻 terima kasih my dear❤

In Sha Allah rezeki awak lepas ni..kuatkan diri tabahkan hati yea.. In Sha Allah, bahagia milik awak 🥰

2y ago

In shaa Allah amin🤲🏻 terima kasih my dear❤

semoga kuat. saya juga keguguran minggu lepas. 8 minggu 5 hari. ttc 7 tahun

2y ago

kita sama.. tapi sy 2 minggu lepas.. semoga ada rezeki lagi buat kita selepas ini.. amiin..

Salam takziah.. Semoga dipermudahkan segala urusan

InshaAllah ada rezeki lain. Be strong

2y ago

Sama2. Bykkn doa dan redha