Menanti malaikat kecil

Ya allah tiupkanlah malaikat kecil kedlam rahimku ini aq ingin Bergelar seorang ibu ?

45 Balas

Waktu 1-2 tahun perkahwinan saya selalu doa untuk dapat zuriat. Masuk tahun ketiga saya ubah doa saya. Saya doa pada Allah ‘ya allah, permudahkan lah urusan ku untuk mendapat zuriat’. Sebelum tu urusan ke kk/lppkn/klinik kesuburan semua tak menjadi. Lepas saya amalkan doa ni. Alhamdulillah dgn kuasa Allah mudah sgt segala urusan saya. Rupanya sy ada cyst & selepas operate 2 bln saya hamil! Saya mmg tak amalkan apa2 produk kesuburan sbb bagi saya biarlah iktiar ke doktor dulu.

Mudah mudahan in shaa allah sis, sis kena ikhtiar sis, cuba try supplement MamomHope sbb sye daa try 2botol lebih alhamdulillah positive sis, kalau nak try sye ade stock sebotol RM50 boleh whatsapp sye 01139883644 rasa sedap

Aamiin2 Ya Mujib.InsyaaAllah,Allah akan bagi bila sampai waktu dan tepat masanya ❤️😘

Aaminnn..semoga tahun ni kita mendapat zuriat sis..dn psgn2 lain yg berhajat jg

Aamiinn ya mujib. Semoga Allah makbulkan doa sis, adik sy dan semua yg berhajat.

4y ago

Insya allah Aamiin ya rabb alamin

Allahumma Aamiin. Semoga sis di rezekikan anak. Aamiin Ya Rabb 🤲🏻💕

Ya Allah ko kabulkan permintaannya ini..Aamiin Allahhumma Aamiin😢

amin amin amin yarabb.. insyaAllah ada rezeki sis & suami..

Amin amin semoga dipermudahkan untuk puan asap

Amin3. Sy doakan awk. Doakan sy juga sedang menanti

4y ago

Insya allah Aamiin ya rabb