Due date 🏥

Ada yg sama due date dengan kite tak 31/8/2023 ? Nk kena risau dah ke ni. Macam panic attack pun ada ni. 😣

5 Balas

Jgn byk overthinking sis.. sis prepare diri tgk video breathing teknik untuk relax and push nt.. https://youtu.be/bYw5v6smUIE Harap membantu and semoge dipermudahkan urusan sis bersalin nt 😊

Saya 21/8 , semua org tegur perut dah menurun kdang rasa anu kita macam dah bengkak macam tak lama dah nii , celah peha sakit sangat

1y ago

samaa, sakit celah peha jugak, risau sbb anak first 😣

Saya 30/8 tp hrini rasa lain mcm skit.. perut mengeras terlalu kerap dan bahagian bawah pusat ni sakit sgt mcm senak . Risau

sya due date 5/9 tp 24/8 dh kna ceaser sbb 2 previous scar

same due kita 31/8