Selfie OOTD, LIKE & Menang Edisi 12 Hari Krismas Giveaway!

Hari kelima Krismas Giveaway kini tiba dengan peluang untuk anda menangi Bag Tangan daripada Turkish Bazaar! Ikut langkah-langkah mudah dan komen DAH JOIN di bawah ya!🥰 Semoga berjaya semua😘 *Pemenang 12 Hari Krismas Giveaway akan diumumkan pada minggu pertama bulan Januari, 2021.

Selfie OOTD, LIKE & Menang Edisi 12 Hari Krismas Giveaway!
20 Balas

Done #19Dec2020 #IbuRA #28Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec #TAPxTurkishBazaar

Done #23Dec2020 #IbuRA #28Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec #TAPxTurkishBazaar

Done 😘😘😘😘😘😘

done ✔ #TAPxTurkishBazaar

Done #TAPxTurkishBazaar

done #TAPXTurkishBazaar

Done 💕

Done