Contraction tanpa rasa sakit

Hari kedua kena tahan kat ward . Bukaan masih masa mcm hri first dtg (2cm) . Kena seluk smpai rasa trauma nk bersalin padahal bersalin pun tk lagi😭😭😭 Sy cuma alami contraction mengeras je tkde rasa sakit . Last last kena admit and kena cucuk dexa dan antibiotics. Sebab baru 35w4d 😪 ada ke mommy yg mcm sy kontraksi tnpa rasa sakit ? Mengeras tu dh berhari hari kerap jdi especially mlm . Tpi sy tk ambik srs sbb ingatkan false alarm je .. hm

Contraction tanpa rasa sakit
7 Balas

Sis bersalin awal baby kena warded tak? Saya dari 32w ada contraction tp tak kerap. Dh complete dexa. Harini 34w keluar lendir darah 😖

2y ago

Kne warded 3 hri sis sbb on antibiotics tpi bby sy sihat ckup kg . 3.3kg 36w mse lahir so blh blik rumh awal