alfatihah

Hari ke4 pemergian bby thaqif..mama td g klinik utk laporan keguguran..esok nurse dtg rumah utk buat pantauan..mama redha dgn tkdir ini.al fatihah

30 Balas

Alfatihah ank syurga tue.. Kat sna dia dh tggu kita.. Doa kn yg baik2.. Insyaallah ada rezeki ag jgn sdh2 time. Pntg... Jga dry lok2... Smga kuat...

Takziah puan sekeluarga... Selamat berpantang... Take care ya puan

Semoga anak syurga kita tunggu kita disana. Ameen. Takziah sis

Salam takziah sis.. Semoga dipermudahkan segala y

Innalillah.. Semoga kuat sis. Takziah buat family

Al fatihah...sabar bnyak ..moga kuat...

Salam takziah. Be strong mommy ❤️

al fatihah sis.semoga sis kuat

Takziah puan .harap bersabar

Alfatihah salam takziah sis