Anak syurga mama

Ibu2 tolong sedekahkan al fatihah utk anak saya Amanda Azzahra yang sudah meninggal pada 14 jan lalu sewaktu umur 5 bulan. Sebab meninggal biarlah dirahsia kan😔. Perit untuk diulang2 kembali... Mama rindu amanda. Mama rindu nak peluk anak mama. Anak sulung mama yang paling mama cinta. Yang takkan pernah terganti dgn yg lain. I love you Amanda Azzahra. Damailah kau disana anak syurgaku. ❤️😌

Anak syurga mama
142 Balas

salam takziah.. 😢 AlFatihah . بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين

‎‎إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ salam takziah puan sekeluarga. semoga puan sekeluarga tabah dan kuat menghadapi ujian allah. anak syurga ni akan tunggu puan nanti di sana.

al fatihah smoga sis bole redho dgn apa yg tertulis ,Apa yg terjadi sdh jdi jln hidup sis,perih mata memandang lagi perit bahu memikul.smoga sis segera dpt cahaya mata utk pengubat rindu sicomel ni,dia tggu mama dia kat syurga

salam takziah Puan..semoga Puan tabah menghadapinya.Puan minta maaf sy bertanya,anak Puan memang comel dan nmpk gembira dlm gambar,adakah sbb masalah yg serius?Minta maaf sekali lagi Puan

Allahu semoga puan dan keluarga tabah, in shaa Allah anakanda puan sudah bergembira di syurga abadi. Semoga anakanda puan menjadi asbab puan juga ke syurga nanti 🤲

ˢˡᵃᵐ ᵗᵃᶻⁱᵃʰ ᵏᵃᵏ🥺 ˢᵐᵒᵍᵃ ᵏᵘᵃᵗ ᵈˡᵃᵐ ˢᵐᵘᵃ ᵘʲⁱᵃⁿ ʸᵍ ᵗʰᵃⁿ ᵇᵉʳⁱᵏᵃⁿ

😭 tak boleh byangkan perasaan awak saya anak selsema pun dah gelbah dah risau mcm2 otak ni fkr cpt laa sembh . Kuat ye ank ni tunggu awak kat sna

3y ago

Hehe. Sama la kte dlu pon klu anak selsema je risau. Bawak ke klinik trus. Kdg doc pon xtaw nk bg ubat apa. Sbb baby kan.. Parents risau sgt.. Tapi benda dah jd.. Dia meninggal. Kami kena redha 😊. Btw, nama anak kita lebih kurang lah.. Saya Amanda azzahra & anak awak aryana azzahra 😊

Innalillahiwainnalillahirajiun... Salam takziah sis Sedekahkan Alfatihah juga kepada anak syurga saya Dhia Inara meninggal ketika umur 2 hari 😔

3y ago

Innalillahiwainnailaihirajiun. Semoga anak syurga kita tunggu disana

Innalillahiwainnalillahirajiun . salam takziah . Semoga tabah dan diberikan kekuatan bagi menempuh dugaan yang dialami . ( AL Fatihah )

salam takziah sis hrap sis dan husband kuat mnpuh dugaan ni..insyaallah dia mnggu sis dan husband dpintu syurga..al fatihah