Jaundice

Hari ke 5 baby masuk wad sbb detect kuning.. Sedih tidur mlm ni tak da kawan.. ? Harap esk dh boleh keluar..

Jaundice
2 Balas

Semoga awak kuat!! anak saya jaundice tak kena tahan pun saya sedih dah. awak boleh ikhtiar dgn cara bawah. 1. mummy makan orange 2. boleh cuba kismis + susu. blend atau tak terpulang 3. mummy minum susu kambing. tapi jangan banyak sebab takut baby pun panas.

4y ago

Terima kasih atas info. 😊

Alahai kesiannya. Banyakkan beri minum susu so cepat turun kuningnya

4y ago

Insyallah.. Baik.