Open buku pink

Hari ini done buka buku pink. Dapat result 10.4 sahaja. Rendahnya HB momy.. Momy di luar sana boleh suggest tak minuman @ makanan yang baik n sesuai utk HB cantik? Tq

1 Balas

Mcm sye, sye amalkan minum pati delima sbelum kahwin lagi. Pati delima bnyak khasiat salah satu untuk naikkan hb. Sye amik jenama fars. Lagi stu, sye pun ade consume suplemen beaumama, function utama mmg untuk mengelakkan baby kene jaundice dan elakkan hb low bagi mummy. Tips lain, mnggu nak check up nnt biasakan makan jambu batu banyak2. In shaa allah. Hb naik mendadak nnt hihi. Alhamdulillah, buat smua ni hb sye mantain walaupun sye thalesemia carrier 😊

5y ago

Welcome sis ♥️