Retroverted uterus (rahim terbalik)

Hari ini dapat tahu punca sukar hamil. Ttc 5 tahun..tube fallopian normal.. mohon share sesiapa yg mempunyai pengalaman seperti ini dn berjaya hamil selain option IUI/IVF. Terima ksh 🙏

3 Balas

klau kes ni, cara nk mudah lekatnya adalah cara bersama.. tu je, sbb kwan tmpat keja sy mcm ni jugak setaun lebih kawin xpnh lekat pas tu g cek bru tawu rahim dia tebalik and doc ad bgtaw cara bersama.. then dia gn suami btul2 bt ap yg doc ckap, alhamdulillah next bulan tu dia pregnant , now ank dia dh 7months dh

ada beberapa pos di sini saya pernah baca berpengalaman hamil dgn retroverted uterus sis..InshaAllah moga dipermudahkan sis..

Boleh hamil.. Position bersama suami penting. Sis blh google utk position tu.