BSP/GDM ON DIET CONTROL

Hari ahad sy bsp. Bacaan 4x 5.1- 8am 5.1- 11.30am 4.8- 4.30pm 4.8- 8pm Doc bagitau ok je. Tp sy ckp agak tinggi dr yg last month punya bacaan.

14 Balas

ok lah tu aslong tak lebih garis yg dihad kan . saye pon gdm o/dc . 28week saye kene gdm sbb berat naik dadak 4kg . now dah 36week saye tak pantang makan pon , cume kalau dah makan nasi , saye takkan makan roti or biskot dalam mase yg same. saye bagi jarak jauh sikit , air manis pon saye minum je . alhamdulillah bsp normal

1y ago

sy dah hadkan makan nasi. tp sehari tu ada la juga sehari 3x makan nasi. tp suku separuh ja. berat badan sy sekarang lebih ringan dr sebelum buka buku pink. tp doc tak cakap apa. mungkin sbb ada gdm,jd tak digalakkan berat naik.