BSP/GDM ON DIET CONTROL

Hari ahad sy bsp. Bacaan 4x 5.1- 8am 5.1- 11.30am 4.8- 4.30pm 4.8- 8pm Doc bagitau ok je. Tp sy ckp agak tinggi dr yg last month punya bacaan.

14 Balas

tips, sblom buat bsp Mnum air limau kasturi suam/lemon tanpa gula... InsyaAllah results cantik je .

1y ago

kalau sy lemon tu sy hiris halus dlm 2 potong utk sekali minum. sy buat bila masa nak minum ja. rendam potongan lemon dlm air panas mendidih dan biarkan suam. 2 jam sebelum bsp baru sy minum. ada 4x bsp,4x la juga sy minum air lemon suam