BSP/GDM ON DIET CONTROL

Hari ahad sy bsp. Bacaan 4x 5.1- 8am 5.1- 11.30am 4.8- 4.30pm 4.8- 8pm Doc bagitau ok je. Tp sy ckp agak tinggi dr yg last month punya bacaan.

14 Balas

ok lah tu. normal je bacaan. asalkan tak lebih dari bacaan yg dah ditetapkan. takkan setiap kali bsp nak bacaan sama or lagi rendah?

1y ago

tak juga mcm tu sis. sy cuma nak reach bacaan semua 4 ja. tak tinggi dan tak rendah. bacaan 4.3 - 4.9 pun dah cukup cantik. bila dpt angka 5 lebih² lg waktu pagi memang rasa berdebar juga la. tp apa boleh buat,susah nak kawal nafsu.