Injection Kancing Gigi

Hari ahad nanti ada appointment kat klinik desa. Dan mungkin akan kena injet kali kedua. Nebesnya rasa. Yang masa kali pertama punya kebas tu pun masih teringat² (rasa tu hilang lama dah).. Huhu.. Ada mommy yang nervous kalau kena injet macam saya? Saya ni ja kekadang over sikit.. Hihi..

2 Balas

Hehe ramai je yg takut jarum. Tak boleh tengok pun masa dia inject tu. 😄

5y ago

Hehe.. Tula. Saya pun tak tengok jarum masa dia inject pertama tu. 🤭

Selalunya yg 2nd tak rs kebas2 dh. Hehehehe

5y ago

Mudah2an.. Hehe