Kencing kotor

Hi harap ada sudi yg jawab , MCM mana nk atasi kencing kotor ye?

12 Balas

usually doctor advice mnum air bebanyak, kalau teruk sgt dorg prescribed antibiotic. doctor saya kata pemakanan dan apa yg kita mnum pun memainkan peranan, sebb tu kena jaga apa yg kita consume

ye sy pn...ngilu2 hjg2 kncing tu...mmg perit sngt..kna minum air suam bnyk.tpksa la xpuasa sbb 3hri lg nk checkup klinik tkt sgkut kncing kotor plk...xpelahh jnji bby sihat2..25weeks

sye pernah kene skali...and then nurse suruh bnyakkn minum air kosong.. alhamdullilah lpastue da okay...

bykan mnum air suam dan kuang kan mnum air manis..air suam tu kne isi botol besar 😅baru kcg ok

Sye pergi klinik and dapat ubat antibiotik.

kalau prgi klinik akan dpt antibiotik

mnum air putih bnyk bg kerap kncing

Byk kan minum air suam/mineral...

Banyakkan minum air mineral sis..

boleh banyakkan minum air kosong.