Suami terlalu sebok dgn telefon , terasa haty tuh jgn cakap lah.. dari kawin sampai lah skrg tgh pregnant anak sulung . kdg bila dia pgil dok sebelah dia dah naik menyampah sbb mata , haty , diri dia dgn fon jew . kita kat sebelah macam tunggul hanya melihat dia . tuh sbb kerap buat perangai asing kan diri dari dia lepas tuh nak marah kata tak layan dia padahal dia yg buat kita badmood . lama² diri nie dah terbiasa bawak diri sendiri .

2y ago

Sekarang dh ok ke atau masih mcmni? Sy pn dh rasa mcm tunggul juga ni