Gdmorninggggggggg? halloooo

Happy la kejp , stlh 4bulan bsusah hti , pkir mcm mn nk bgi anak minum susu btl , dia tknk trma , bmcm2 jenis putg btl ,dari mur ke mhal. Habis pikir cuba jnis 3 lubg ni , try beli btl eco dulu , bgi dia hisapppp, alhamdulillah , putg btl pun , bule la cuba kena biasakan hri2 , then tukar susu dri lctgn ke ducth baby baru anak mauuuu , tkde buat mukaaa geli glman dia sgt. Hahahhahah. Anak 4bulan lebih 8hb 1 cukup 5bulan.

Gdmorninggggggggg? halloooo
1 Balas

Sama la ank sy pun xsuke hisap botol susu, kemain nak yg straw 🤦‍♀🤦‍♀ pastu ank awk minum pakai 3 lubang tu je ke atau dah blh terima puting?