Cesarean + BTL

Sapa Ada pengalaman lepas ceaser terus buat BTL.. mcm mna Rasa and proses jaga dia..

2 Balas

Masa sy warded aritu jiran katil sblh die mmg kene czer sbb dah 3x czer & doc buat btl skali.. Sy pun ada tnya dia juga psl btl sbb sy pun plan nk btl juga. Dia kata sakit tu lain sikit dr bsalin czer sblm ni.. Dlm perut rasa ngilu2.. Mcm sy doc bg pilihan nk normal & czer.. Sy pilih nk normal dulu kalu xblh baru czer.. Sy dpt buat pilihan sbb ada sti pubic symphysis.. Kalau kena czer mmg sy trs btl sbb skng pregnancy ke 6..

saya pun kemungkinan akan BTL. tapi tgh fikir2 lg ni doc suruh pk baik2