Demam waktu mengandung

Hanya Allah saja yg tahu mcm mna seksanya demam waktu mengandung ap lgi dlm usia kadungan 37w.. 2x demam di hujung2 kehamilan sgtlah perit.. moga Allah cpt2 beri kesembuhan pda diriku Aamiin ya rabbal alamiin..

1 Balas

sis jgn buat main dgn demam time nk dkt due ni taw, sy haritu kes demam mcm ni la, 2hari bru, kita start 36w kn dh kena weekly checkup kt kk .. time tuu doc kata sy refer awak hospital ya, sbb ada kes baby pun ada msalah time ibu demam .. smpai2 sy kt pac, buat ctg terus, tgk2 jntung baby xnormal (tachy org hospital pggil) .. seharian sy duk pac buat ctg setiap sejam tu .. smpai ke malam msih sama kes sy demam tu la .. esok nya terus proceed czer, doc xnk amik risiko kt baby .. lepas czer baby kena hntar kt nicu utk dorg monitor 😭😭

2mo ago

🥺🫂❤️