Saya makan antibiotik ubat demam selesma batuk. Masa tu saya dan Dr. X tau yg sy tgh pregnant.

Minggu lps sy sakit demam teruk, selesma & batuk. Sy ke klinik. Dr. Tanya mengandung ke tak? Sy kata tak. Dia bg sy antibiotik demam selesma batuk. Sy makan hingga hbs. Hri ni cek rupanya sy tgh mengandung 2 bulan. Pernah tak ibu2 mcm sya? Baby dah deliver sihat2 tak? Ya Allah risaunya. Doakan anak saya sihat2 saja ya. AAMINNN

1 Balas

It's okay sis. Nk buat mcm mana kan masa tu mmg x tahu tgh pregnant. Doa baik2 dan bersangka baik sahaja lah. Insha Allah x de apa. Sy pun sebelum tahu pregnant sakit gigi melampau gigi bongsu tu, sampai Doktor bagi jab tahan sakit kt punggung. Rupanye kurang calcium sbb baby ada. Fikir yg baik2 sahaja. Baby sy sihat saja sampai deliver.

9mo ago

aaminnn aaaminnn tq sis..