Ibu takut tak hantar anak ke pra sekolah?

Voice your Opinion

294 respon

13 Balas

Tak takut, kerana di Sekolah anak boleh banyak belajar, bersosialisasi bersama kawan baru. Belajar benda2 baru, belajar permainan baru. Belajar berdikari Dan Banyak Hal boleh buat anak pandai. Anak sudah terbiaSa kat Baby day care and School start Masa usia 12 Bulan.

bagi saya..lebih baik anak ke sekolah. Banyak perkara dia boleh belajar. Dapat juga dia mengenali ramai kawan..dengan cara ni anak lebih seronok..

Tak takut sebab ank blh bersosial akan tetapi perasaan tersebut jadi celaru apabila banyak kes dera yang berlaku sejak akhir-akhir ini

Okay je kalau tiba masa nak hantar tapi sedih la dah biasa hadap dia kan. Untuk kebaikan dia bergaul okay je 😚

d skoloh ank lebih berdikari n senang bergaul dgn kawan, semangat utk belajar makin bertambah

Even anak baru umo 1 tahun, tp dah terpikir dah cane nak hntr anak. Resah gelisah

ok lah...tak de pulak risau..

tak takut

xtakut

Tidak