Pernahkah anda mengalami pendarahan hidung ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya, (sila komen trimester/minggu ke beraoa)
Tak pernah lagi

2639 respon

38 Balas

mase anak pertama dulu pernah la alami pendarahan hidung, mase dah masuk trimester ketige. alhamdulilah la tak begitu teruk sangat. anak ke dua ni dah ada nampak macam akan ada pendarahan tu. sekarang ni pun saya dah masuk trimester ketige.

2nd trimester sampai bersalin selalu sangat berdarah hidung..paling teruk kuar darah pekat dan tekak pun kuar darah ketul2..

dah masuk 3 kli pregnant..tak da lg KK a msalh hidung berdarah stkat ni..

alami masa hujung trimester . a week atau 2 weeks before beranak hehe

1st pregnancy, masa 1st trimester. xtahu pon mengandung masa tu 😅

2nd trimester bila tgh solat subuh. tau2 meleleh je. igtkn hingus

2nd trimester.. Jadi mcm eh knp hidung aku darah 😭🤧

Lps beranak bru pendarahan hidung.. Tp skrg ok sda..

waktu 2nd trimester. Dua kali jugak la berlaku.

minggu pertama.. sbb demam terlalu panas..