Boleh atau tidak memakai seluar jeans sewaktu hamil?
Voice your Opinion
Boleh
Tidak boleh, (komen ulasan anda)

2251 respon

34 Balas

Sya setiap kali pakai leggings dah rasa tekanan sangat di sakit bawah perut apa lagi kalau pakai jeans 🤦🏻‍♀️ kdg2 tu cemburu juga napa mommies lain selesa ja pakai seluar.. Setiap kali keluar sya mmg lebih prefer pakai dress. Kalau takda dress ni lebih baik sya stay rumah ja.. Kalau dekat rumah sya rembat seluar bola husband/bapa. Selesa je sepoi2 masuk angin 🤣

Kalau boleh pakai yang selesa. Masa saya 5minggu kena tegur dgn nurse pakai seluar jeans sbb ketat dan akan menggangu tumbesaran anak dlm perut.

for me , ikodsuka janji selesa tpi adala terbaca klau pakaian ketat ii n tkselesa boleh membantutkan tumbesaran baby dalam prot , Maybe 🤷

jika rasa selesa boleh je.. kalau boleh janganlah pakai ketat sewaktu mengandung.. takut ada side affect..

xbole sesak la perut sy nak yg luas terbentang hehehe bola la klw longgar klw fit jgn la cuba2

bagi sy, biar lah kite mnggunakan pakaian yg selese ketika prgnant..dan tdk ketat diperut

sesak nafas kesian orang dalam tu dan takut menganggu proses dia membesar

Boleh je pakai jeans but maternity jeans . Bkn seluar yg biasa pakai tu

Ikut keselesaan Ibu2. Seeloknya pakai yg longgar 😊 #TAPsupermoms

Feel uncomfortable due to the denim fabric which is not flexible.