Voice your Opinion
Pernah
Tak pernah

1773 respon

16 Balas

Eh boleh kata hari2 mimpi mengarut 🤣 tp bukan mimpi seram2 la. Mimpi jumpa artis la, mimpi di alam persekolahan balik la, mimpi masuk filem la eh mcm2 🤣😅

setiap kali pregnant sebelum dpt taw pregnant msti mimpi barang emas..contoh kerongsang emas besar, gelang tangan emas...terbaru gelang emas pandora yg kosg..

pernah mimpi lahirkan anak perempuan..anak tu comel sangat..tapi bila lahir lelaki😂

Mmpi anak dah lahir..tp dlm perut still ada baby lagi😂 #TAPactiveusers

Dah tak ingat ada mimpi atau tak 🤭😂 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

mimpi org nk amik anak sy dlm kandungan 😨😨

beranak, padahal tak beranak lagi.

sllu mimpi baby girl tp kluar boy

mimpi terkentut.. haaa.. haaa

#TAPactiveusers #TAPSupermoms