Adakah makan telur separuh masak ketika hamil boleh menjejaskan kandungan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2376 respon

23 Balas

my favourite telur separuh masak ni, tapi sejak dapat tahu mengandung, Stop terus makan..tengok telur pun x rela.🤢🤮 Ini semua demi anak Ibu❤

Ya, perlu makan makanan yang betul2 masak sempurna sahaja masa mengandung. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

fevret. time² preg plak kita ngidam. sabo je la nahan 9 bulan 🤣 habis pantang kita bedal sungguh²

Of course boleh. Ade listeria, kuman yg menjangkiti janin. so kene masak betul². #TAPSupermoms

salmonella bacteria bahaya utk baby. tmbah2 immune ibu pregnant low. not recommended to eat.

masa mengandung hritu kerap jgk mkn telur masak sparuh,, alhmdulillah anak xde masalah

Tak baik untuk kandungan, mummy mama semua elak kan lah makan telur separuh masak

Xtahu sebab xmakan telur setengah masak... 😂 😂 😂 😂

sesekali bole lah.. xslah pon kalau nak mkn

mungkin..tapi sy ada mkn skli smggu