Makan makanan masam boleh hilangkan loya hamil atau hanya sapu minyak angin?
Voice your Opinion
Makan makanan masam
Sapu minyak angin

3396 respon

24 Balas

Orang kata makan benda masam2. Tpi Alhamdulillah mgndung anak 1st bbrp bulan yg lalu.. Xda rasa loya hamil ni. Stedi😚 Alhamdulillah #TAPSupermoms #TAPxTanamera

sy start alahan sy ske makan bnde manis n pedas . dh hilang je alahn sy stop mkn pedas. sy nak makan benda manis je smpaila skrg 35w.

Sy makan masam lagi loya. Tak boleh telan masam2. Minyak angin jelah manjang sampai berbotol-botol.

Dua-dua sebenarnya tapi saya lebih makan/minum yang masam masin

saya makan masam makin lg perut berangin.. ada gas

makan masam gastrik pulak sampai 😔

Ikut alahan seseorang ketika hamil

Dua dua penting 😂

Makan makanan masam

dua² kena ada😂