Adakah emosi anda mudah terganggu ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2832 respon

21 Balas

I used to be straight forward person and a bit mean if some people trying to cari pasal with me. But since I'm preggy, i become so sensitive and become more meaner.. Nak2 pasal those family keeps comparing me and other siblings.. Everytime ive felt hurt, I text to my Hubby . Then my Hubby will on the spot call me, trying to console me.. As always with his silly annoying jokes makes me feel laugh and better again..

Saya okay. Tp kalau kena balik rumah mertua, saya stress sbb saya terpaksa jaga tingkah laku😂..

Sy rse sy okey je spnjng prggy ni ad sikit2 hal kecik tp kjp setel jdi xstress🥶🥶🥶

Ya. Alhamdulillah still boleh manage #TAPSupermoms #TAPxTanamera

mudah terasa hati dengan suami😣

kadang kadang shaja terasa hati

kadang ade jugak tergnggu..

gangguan apa pulakk

ya. #TAPsupermoms

Ya #TAPsupermoms