Masa hamil pernah tak anda alami cirit birit?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

56168 respon

226 Balas

sekarang da stop ..tp perut byk angin mencucuk kdg rasa..perlu jumpa doktor ke

Sebab makan ikan talang bakar with ayaq asam.. sedap tapiii perut sakit n cerry berry

sekarang 35 minggu tgh alami cirit birit..tu tnda nk bslin jugak ke..dh 4hari

Betul ke cirit birit tanda nk bersalin. Dah hujung2 ni mcm2 pulak pikir 😶

tidak sampai.. cuma rasa xsedap perut. macam nak cirit. tapi lepas tu oke..

masa awal2 prgnt sllu cirit birit . masuk 5 bulan alhamdulilah dah x ada ..

Alhamdulillah tak penah lagi selama 5 bulan pregnant ni. Sembelit pun tak

ank pertama pernah..msuk wad ..skrng ank khe 2 sakit membuang sembelit

sebelom ngndung,biasa cirit..bile ngndung anak first sembelit 2,3 hari

tengah kena skrng ni mcam mne nk bt..dh tk larat nk g blik air

3y ago

sis...minun air bnyk..8gelas sehari... Supayah TDK dehadrasi..