Masa hamil pernah tak anda alami cirit birit?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

56168 respon

226 Balas

Tgh alami cirit birit skrg...kndungan bru 21 mggu...adakah ia normal?

Ya.. Terus jolok tekak utk muntahkan apa yg ada dlm perut.. 😅

x cirit tp ska memulas nk mmbuang jd thi lmbik pdhl sblm ni krs 🤣

awal kehamilan mmg akan alami cirit birit. dkt nak bersalin, sembelit pulak

4y ago

ye betul, sy pun mcm tu jgk,

Ya..skit perut sblom cirit cam period pain 🤔

Baru discharge .. admit sbb cirit birit.. ade jangkitan sikit..

saya dah 35minggu bru je keluar wad gara2 cirit birit dah 3ary.

kalau makan pedas sikit jer, mesti cirit birit..pedih jer perut..

boleh kata Hari Hari skrg dh 25minggu ,effect makan ubat iberet folic

4y ago

doc ckp ape je ye

Sedang alami 😭 baby pon kurang gerak, pakej skali muntah2