sayaa hamil 4 minggu ,tadii scan pergi klinik tapi doktor cakap belum nampak apa apa lagi ?

hamil 4 minggu ,tadi scan dikilinik doktor cakap belum nampak apa apa? ada tak mcm saya

3 Balas

4w mmg tak nampak lagi sis.. scan atas perut pun kalau 5w pun baru nampak kantung saje, if bernasib baik dah nampak yolk sac.. 4w if TVS scan pun nampak halus2 je lagi, Dr pun risau nak declare baby if kecik halus2 jee.. so nasihat saya, repeat lagi sebulan.. InsyaAllah lepas sebulan dah nampak heatbeat sekali ~

sama dgn saya. saya pun 4 week. test upt semua positive. smlam scan doc kata tak nampak apa2 lagi. kantung pun belum ada. sy kena buat beta hcg. esok kena repeat lg sekali. harap2 keputusan beta hcg baik dan kandungan pun kuat. moga ada rezeki buat kita ya sis

1y ago

sama la sis. sy kalau ikut lmp ptutnya dh 8w, tp gi scan tk nmpk apa2, doc sruh prgi balik 2w lagi... smoga ada rezeki kita🥰

Saya pun waktu cek UPT +ve pergi scan klinik takde pape. Seminggu kemudian barh nampak kantung ngan baby. Belum cukup minggu tu