Normal Ke Hamil 33 Minggu Cirit Birit Harini Dah Masuk Jamban Kali Ke 4

Hamil 33 Minggu cirit Birit

4 Balas

Sama sis sy masuk 33 cirit birit smpai warded 2 hri .. doc bg air gram n msuk air .. lps tu blik still cirit dlm shri tp x pi hosp sbb bru je kluar sy g farmasi bli air garam ni da better sikit .. sy tgok ramai komen tanda2 nk branak tp mslh nye bru 33 w seram rase .. klau trok sgt better g hosp .. sy trok cirit non stop tu kne warded