Normal Ke Hamil 33 Minggu Cirit Birit Harini Dah Masuk Jamban Kali Ke 4

Hamil 33 Minggu cirit Birit

4 Balas

Sama sis sy masuk 33 cirit birit smpai warded 2 hri .. doc bg air gram n msuk air .. lps tu blik still cirit dlm shri tp x pi hosp sbb bru je kluar sy g farmasi bli air garam ni da better sikit .. sy tgok ramai komen tanda2 nk branak tp mslh nye bru 33 w seram rase .. klau trok sgt better g hosp .. sy trok cirit non stop tu kne warded

Saya pun haritu cirit birit, sakit perut macam senggugut, dr kata normal, dr bagi air garam, sekarang alhamdulillah da okay, cuma dr kata kalau da teruk sgt terus pergi hospital

Tak normal. Cirit birit jumpa dr sis. Takut nnti ulang alik toilet nnti dehydrated sampai masuk drip lagi bahaya. Cepst jumpa dr k. Tc

Sama lah sis. Saya pun nak masuk 33w dah, setiap hari boleh kata cirit 🥹