Berat Idaman anda yang mana satu tu?

Haluuuu👋Pagi jumaat semua🌞 Mesti semua orang ada berat idaman masing-masing especially perempuan, body goals gituwww😍 Cuba anda yang tengah baca post min ni komen sikit mana satu berat idaman korang, meh min aminkan🤲

Berat Idaman anda yang mana satu tu?
128 Balas

D..Dulu 50kg sekarang bila dah kahwin 65kg,turun semula 50kg Cara dia makan nasi satu Kali tengahari makan banyak sikit Malam makan sikit makan biskut ke roti sekeping dengan air oat neslte last pukul 7 malam

Currently A, which is not not....sampai kena marah tiap kali check up sbb risau underweight. Setiap kali check up kena struggle gain weight. Berat idaman takde sangat pon, janji BMI ideal 😊

B.52kg laa untuk masa ni.. berat badan sihat. sebelum ni pernah dpt berat 48kg tapi kurus sgt. sekarang pula dah 68kg..lepas bersalin 52kg pula. insyaAllah.

3y ago

🤭👍

Nak berat A 😌. Skrg B (baru lepas bersalin) tapi memandangkan tinggi 149cm je if berat 50+ nampak tembam plak 😭

before pregnant 45kg, wktu pregnant 66kg 😂😂😂 nmpk gaya lps bersalin pantang sungguh2, tinggi 163cm

C..tp masih struggle dkt E, lps beranak..sush nk turun je 65 ke bawah..bmi skrnh obersiti 😭

Sekarang dah A. Before pregnant 38kg je. Masa pregnant naik sampai 60kg. Sekarang 44kg / 45kg.

Dlu berat sye 54kg je skrang da msuk 8bln lebih naik 72kg😂😂adeh ank nk membesar nie

berat dah ok 50 kg tp rasa mcm berlemak pula 🤣 >50 tkut nmpk kurus sgt. tinggi 159cm

nak B tapi kalau C pun dah happy, xsabar nak restart diet lepas pantang nanti 😍