Berat Idaman anda yang mana satu tu?

Haluuuu👋Pagi jumaat semua🌞 Mesti semua orang ada berat idaman masing-masing especially perempuan, body goals gituwww😍 Cuba anda yang tengah baca post min ni komen sikit mana satu berat idaman korang, meh min aminkan🤲

Berat Idaman anda yang mana satu tu?
128 Balas

A. Back to normal but currently is B hmm ter''overweight'' pulak baru 29weeks.

Nak b 🥺 skrg dah 71kg 🥲 haraplah lepss pantang boleh kurus semula 😂

Sebelum preggy 41 je, sekarang 51🤭, agak2 lepas bersalin berape kg 😂

A ! Rindunya size 45 🥲 after pregg terus jadi 50 🤧

B ,sekarang berat 58/59 susahnye berat nak drop😭

B, currently D lepas pregnant naikk berat adehhh

berat saya dah 48.3kg. sebelum pregnant 56kg

A..memg xpenh lbih dr ni.kurang lg ada 😁

nak berat dulu sblm pregnant 45-50☺️

c.. berat masa belum kawen dlu..