Apa yang wajib ada dalam ni ya?

Haluuu semua🥰 Jom share sikit sempena PKP ni, mesti ramai selalu bukak tutup ni kan😆 Agak-agak apa yang wajib ada dalam peti sejuk rumah korang ya? 🤔

Apa yang wajib ada dalam ni ya?
14 Balas

dalam peti sejuk rumah saya sentiasa ada :- ais krim yogurt stok makanan sejuk beku -kopok lekor -karipap -roti canai -fries air jus buahan n jus sayuran lauk lebihan air jamu kunyit sayuran susu ikan ayam daging jem peanut butter mayonis ais kiub cool fever letak dlm peti ais bg sejuk🤣🤭✌🏻

3y ago

heehe🤣🤣🤣wajib min kena ada .kang murung jdnye..bhahaa🤣🤣🤣😆🤪

ayam ikan udang sotong frozen food kuetiau/Mee kuning fish ball, fish cake butter ubat anak lebihan makanan sayur telor rempah2 yg dah buka.. esen vanilla n lain2 perisa baking powder soda bicarbonate serbuk penaik susu pekat,

Peti ais sy wajib ada -mayo -yogurt,calcium -Susu HL -Sayur -Lauk lebihan -Fries, nugget -Ice cream -Steambot ingredients (suka mkn oden)😋 -Ikan,ayam -frozen karipap,tahu begedil,popia Sy ngan husband suka hi-tea petang2

-ayam -daging -ikan -ais -ikan rebus utk kucing -sayur -telur -lemon -kordial / santan / kiub / pes rempah yg dah buka -ubat suami punya -100 plus suami punya -serum vit c saya punya

mesti ada bermacam2 sayur dan bermacam2 ikan sbb kami sukakannya. tomato dan cendawan mesti ada. susu dan yougart.. berbagai sos..

Lauk Basah ... Sayur-Sayuran ..Buah-buahan.. Susu..mayonis .. ice cream .. coklat...

Lauk basah,sayur sayuran,buah buahan,bahan untuk masak,susu full krim

dlm peti sejuk sy di rmh pulk..wajib ada ayam,ikan,sayur,susu,buah2an

Ais krim Susu Buah buahan Sayur sayuran

susu full cream😁