Due date 15/7/2024

Haluu. Siapa kat sini sama due date dgn sye? Harini dah 38minggu 2hari. Korang ada tanda2 apa je? Mcm sye perut kerap mengeras dan sakit pelvic yg teramat-amat. Tapi tanda2 yg ketara belum lagi.

8 Balas

samalah due kita . dah start sakit . nak jalan pun sakit . tapi nurse kata kepala dia belum ketat lagi masuk laluan dan masih tinggi lagi . tapi perut dh sakit sangat2 waktu berjalan . semoga bby keluar sebelum due . kalau boleh taknak kene induce . kalau tak bersalin jugak kene serah diri 14hb ni . semoga urusan kita dipermudahkan Allah . Aamiin .

3mo ago

Saya pun sama sis. Gdm on dc. 14 hb kena serah diri. Ni tak ada tanda lagi.. Risau..

due date saya asalnya 16/7 tapi sebab gdm ubat saya kena induce harini. pukul 7pg tadi induce belon, sekarang contraction ringan belum kerap lagi. doakan saya dimudahkan bersalin 😊

3mo ago

alhamdulillah dah bersalin tapi emergency czer sbb bukaan lambat

Saya pon smaa 15/7 . Dah berapa hari cirit birit, sakit pinggang xtau bila bersalin..

sme Mcm sy..perut asek mgeras..due date sy 14/7..Awal Shri dr awak..

mg semuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

sama due date 15/7 tapi dah beranak 30/6. July pun x masuk lagi😂

3mo ago

Haha yeke. Xpelah selamat dh semuanya 🥰 sye haritu pujuk baby jgn keluar bulan jun sbb xnak sama dgn birthday sye & anniversary kahwin. Until now dok syok dlm perut lg 😝

sy due date 12/7 ...pon same jugak macam awak..

ada yg dh bersalin ke due 15/7 ..?