Komen emoji berat badan anda.

Haluu semua, esok cuti kan 🥰 Jom kita sekadar berborak santai malam ni, Anda semua emoji yang mana satu ya ikut berat badan terkini 🤗 Eh, tapi bila last timbang ya 😆

Komen emoji berat badan anda.
250 Balas

Masa pregnant last 67kg now lepas sebulan bersalin 55kg😍😍😍nak turun kan lgi 3kg nak maintain mcm dulu

3y ago

Malu nak ckp mkn ape huhu tapi mmg pantang betul2 sbb czer jadi takot nk mkn bkn2. sup n steam je setiap hari sampai habis pantang sis tak ambik yg bergoreng bakar Takpe n tk mkn manis😁

Sebelum kahwin 😀 selepas kahwin & pregnant 😍 alhamdulillah tak byk beza, baby pun sihat.

sebelum pregnant hmpir 49kg skg pregnant 14w 45.7...hrp² bambam mcm sebelum pregnant la🤣

🥰 Tak pastilah berapa sebetulnya. Tunggu check up hujung bulan. Harap takde masalah berat

Sy sebelum kawin 43kg. Skrg prgnnt 29w2d berat 50kg 🤗.Masih kategori cantik kan 😷

sebelum pregnant berat 39kg...sekarang da 9 bulan tunggu hari ..berat 55kg.... 🤭🤭

😀rasanya berat saya ni dah mogok tak naik2 sejak 15 thn dulu smpai skrg..ttp 42kg...

🥰 Tak Hebat Mana la... baru 6 bulan jalan jauh sikit dah penat... 🤭🤭🤭🤭

😀slpas bersalin rsa berisi pla 45 .dri dri rmja,dwsa hingga berkhwin tetap 40 ja..

time pregnant ni adoi laa sampai 103 kg😩.. sblm pregnant hritu bru 89kg je ...