Czer 49hari

Nak tanya czer boleh makan ayam goreng n ayam bakar tak ? Saya dah 49hari berpantang

5 Balas

Kalau awak takda alergik dgn ayam, start hari pertama pantang pun dh blh makan awak.. Sy czer, dalam pantang mmg dah makan ayam.. kalau awak makan ttiba awak gatal gatal ke, naik bijik ke then blh stop dulu..

9mo ago

Ouh okay tq komen🥰

Btul sis, ramai kata ayam ni hold tu, tpi org kata kalau ada alergik je yg x yah makan, sya pun kdg dngr ckp org, tapi bila makan okey, Alhamdullilah. Tapi mak saya bagi ayam kg la. heee

8mo ago

Insyallah, tak ada apa, tapi kena try n error sebenarnya, Insyallah. Tapi jgn pulak try yg bisa2 n gatal. Hehe, Saya pun dah hbis pantang, anak first lak, sya try2 jugak makan yg lain. Alhamdullilah stakat ni tak ade gatal, n angin ap.

Sy mkn je sis. Aslkn xde allergies. Exercise pun dh start buat.

sis. boleh baca page Dr.Imelda Balchin. banyak dia bagi tips

bole cuba makan sikit2 dlu